ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Το jewels4u.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και όλους τους κατοίκους διεθνών προορισμών .

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: με αποστολή στον χώρο σας ή με παραλαβή από τα καταστήματα της εταιρίας κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης.

Στην πρώτη περίπτωση η αποστολή των κοσμημάτων σας γίνεται μέσω της ACS courier ή ΕΛΤΑ courier.

Στην περίπτωση που επιθυμείται η αποστολή σας να γίνει με διαφορετική εταιρεία της συνεργαζόμενης τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την Ελλάδα:

Έξοδα αποστολής 3€ για απλή αποστολή ή αντικαταβολή για δέματα μέχρι 2 κιλά. Κάθε έξτρα κιλό χρεώνεστε με 1€ επιπλέον. Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 50€ και πάνω.

Για την Κύπρο:

Έξοδα αποστολής 6€ για δέματα μέχρι 2 κιλά. Κάθε έξτρα κιλό χρεώνεσται με 1€ επιπλέον. Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 80€ και πάνω.

Για το εξωτερικό:

Η παραγγελίας σας θα αποσταλλεί μέσω DHL ή ΕΛΤΑ courier και θα σας αποσταλλεί ο αριθμός αποστολής. Η χρέωση των εξόδων αποστολής για παραγγελίες του εξωτερικού είναι 25€.

 

Φροντίζουμε η παραγγελία σας να αποσταλεί όσο το δυνατόν συντομότερο. Εφόσον υπάρχει άμεσα διαθέσιμο απόθεμα από τους κατασκευαστές των προϊόντων, τηρείται το εξής χρονοδιάγραμμα:

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-3 εργάσιμες μέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα 1-5 εργάσιμες μέρες.

Για την Κύπρο, χρειάζονται 1-6 εργάσιμες μέρες.

Για λοιπές χώρες τηρείται χρονοδιάγραμμα 2-10 ημερών.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (έλλειψη αποθέματος, κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Επιστροφές και αλλαγές:

Για την Ελλάδα

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τo e-shop μας στο 27520 26808 ή μέσω email στο info@jewels4u.gr προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το e-shop μας.

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με τον κωδικό του προϊόντος. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης. Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται έως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των προιόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.

Τέλος, τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος και δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων στα συγκεκριμένα είδη.

Για το εξωτερικό

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει σε χώρα έκτος Ελλάδας τότε για τα έξοδα αποστολής της αλλαγής ή επιστροφής σας επιβαρύνεστε εσείς.