ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το jewels4u.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Μέσω PayPal ή με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα. Χρησιμοποιήστε κάποια από τις διαθέσιμες κάρτες σας ή τον λογαριασμό της PayPal για να διεκπεραιωθεί η παραγγελία σας.

Μετρητοίς στα φυσικά καταστήματά μας. Μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Για οποιοδήποτε ειδικό αίτημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση info@jewels4u.gr, είτε επικοινώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 2752026808 ή στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/Jewels4u.gr.

Με αντικαταβολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορεών ή μέσω ταχυδρoμείου.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό/Μέσω ebanking. Στο καταθετήριο της τράπεζας ή στην φόρμα του ebanking πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό παραγγελίας σας.Το χρονικό πλαίσιο για την κατάθεση σας είναι οι 5 εργάσιμες ημέρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας, διότι το σύστημα ακυρώνει την παραγγελία αυτόματα και θα πρέπει να τοποθετηθεί εκ νέου. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση info@jewels4u.gr, τηλεφωνικά στο 210 2588828 ή στην σελίδα του Facebook μέσω μηνύματος.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 EUROBANK 

IBAN:GR670 260 3480 0003 2020 0406 252

.....................................